Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z bazylią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt.
majonez babuni 3 łyżki
bazylia świeża 1 garstka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z bazylią

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy. Rozcieramy je widelcem, można zmiksować w blenderze, ale ja osobiście wolę widelcem mniej mycia:). Liście bazylii należy drobniutko posiekać i dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem i dodać majonez. Wymieszać na jednolitą masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 17.09.2013 22:57
Tylko to robić i jeść.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak