Sposób przygotowania

pieczemy dwa biszkopty z 4 jajek ciemne i jeden kokosowy z 4 jajek przekładamy masą budyniową.Przełozenie biszkopt ciemny masa budyniowa biszkopt koksowy masa pierniki nadziewane masa budyniowa biszkopt ciemny wierzch polać polewą. Do masy budyniowej najlepiej dać masło garwolińskie i troszkę spirytusu

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm ten kawałek wyglada ciekawie ;D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wygląda ładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !