Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścić , rozsmarować na blasze lub na szklanej desce.
Odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia.
Truskawki opłukać, usunąć szypułki, kilka odłożyć. Resztę
zmiksować z jogurtem, śmietanką i cukrem pudrem. Dodać zimną
żelatynę uprzednio rozpuszczoną w 4 łyżkach gorącej wody.Gdy mus
zacznie tężeć dodać kilka pianek Jojo, wymieszać. Mus rozlać do
pucharków lub szklanek. Wstawić do lodówki na 2 godziny. Podawać
udekorowany roztopioną pianką, wiórkami z czekolady i resztą truskawek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne polaczenie pianek
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajny pomysl
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny ten mus;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale tu pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !