Sposób przygotowania

Buraczki umyć ułozyć w brytfannie ,przykryc folią aluminiową,upiec do miękkości,następnie obrać,zetrzec na tarce z dużymi oczkami.
Cebule obrać,posiekać i sparzyć,wymieszać z buraczkami,dodać kminek.
włożyc do słoików ,
zalać zalewą z octu,cukru i soli (proporcję wg.upodobań smakowych)
Zamknąć słoiki i pasteryzować 25 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam buraczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !