Sposób przygotowania

Herbatniki kruszymy mieszamy z masłem i taką masą wykładamy dno formy.Rabarbar oczyszczamy i kroimy na 5 cm kawałki i układamy na herbatnikach ,posypujemy pięcioma łyżkami cukru wymieszanym z cukrem waniliowym i skórką pomarańczową.Białka ubijamy na sztywną pianę z resztą cukru i wykładamy na wierzch.Zapiekamy 15 min w 220 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajany i szybki deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny deserek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !