Sposób przygotowania

Bób sparzyć wrzącą wodą, dodać kostkę warzywną i gotować na półmiękko, odcedzić ściągnąć skórkę. Cukinię pokroić w półplastry, polędwicę w kostkę, posypać przyprawą z cytryna i koperkiem, grillować na patelni grillowej na łyżce oliwy, pod koniec dodać łuskany bób, chwilę jeszcze prażyć na patelni, wyłożyć na talerz, podawać z krojonymi pomidorami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    wygląda pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !