Sposób przygotowania

Twaróg zemleć,masło utrzeć,dodać żółtka i ser-razem utrzeć.
Dodać przesianą mąkę i szczyptę soli,wymieszać.
Białka ubić na sztywną pianę i ostroznie domieszać do masy.
Z ciasta formować wałeczki spłaszczyć i pokroić.
Kluski wrzucać na osolony wrzątek gotować 3-5 minut az wypłyną.
Podawać z jogurtem ,posypać cukrem i cynamonem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    jutro zrobie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    z cynamonem nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !