Sposób przygotowania

Kremówkę ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać cukier puder, krótko ubijając. Stopniowo dodawać serek, cały czas miksując. Żelatynę rozpuścić w 1/4 szkl. gorącej wody, przestudzić i wlać do masy serowej, zmiksować. Na dnie filiżanek układać krążki wycięte z biszkopta, owoce i masę serową. Po zastygnięciu zalać galaretką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    musi być pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    super nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !