Składniki:
dżem porzeczkowy | 5 łyżek |
płatki migdałowe | 15 dag |
Krem: | |
mleko | 1,5 szklanki |
budyń śmietankowy | |
cukier | 4 łyżki |
masło | 25 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
biszkopty podłużne | 25 dag |
dżem porzeczkowy | 5 łyżek |
płatki migdałowe | 15 dag |
Krem: | |
mleko | 1,5 szklanki |
budyń śmietankowy | |
cukier | 4 łyżki |
masło | 25 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
biszkopty podłużne | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: