Sposób przygotowania

schab rozkrawamy tak by powstał płat nacieramy solą i pieprzem. Łopatkę mielimy dodajemy czosnek starty oraz doprawimy do smaku wyrabiamy z jajkiem. Szpinak drobno kroimy i smazymy na maśle. Nakładamy mięso mielone na schab na to szpiank i zawijamy rolade by się nie rozleciała wiążemy nicia. Pieczemy 1 godz w piekarniku polewajac wodą od czasu do czasu

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ciekawa propozycja z wykorzystaniem szpinaku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !