Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach, cebulę pokroić w kostkę, zalać te składniki wodą i dusić , aż mięso będzie miękkie. Następnie pokroić paprykę w paski, ziemniaki w kostkę dodać do mięsa , dolać wodę i gotować do miękkości. Doprawić wg uznania. Można dodać pietruszkę.
Rozpuścić pół rozpuszczonego sosu pieczeniowego. Zaprawić łyżką mąki i śmietany.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam takie zupki od czasu do czasu bo kalorii ma mnóstwo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo lubię i kaloriami się nie p;rzejmuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !