Sposób przygotowania

Z fasolki odciąć końcówki zalać woda i ugotować z dodatkiem soli, cukru. Cytrynę sparzyć obrać i pokroić drobno usunąć pestki , migdały sparzyć obrać ze skórki podsmażyć na maśle wymieszać z odcedzoną fasolką , cytryną i posiekana natką pietruszki , na koniec doprawić .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !