Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z migdałami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 800 g
masło
cytryna
migdały 50 g
natka pietruszki
sól
cukier
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z migdałami

Z fasolki odciąć końcówki zalać woda i ugotować z dodatkiem soli, cukru. Cytrynę sparzyć obrać i pokroić drobno usunąć pestki , migdały sparzyć obrać ze skórki podsmażyć na maśle wymieszać z odcedzoną fasolką , cytryną i posiekana natką pietruszki , na koniec doprawić .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rutynka 10.10.2011 13:56
wyśmienita
artur7 23.07.2011 16:22
smaczne
aginaa 23.07.2011 14:10
musi byc pyszna
artur7 20.07.2011 19:50
orginalne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak