Sposób przygotowania

Świeży pomidor sparzyć, obrać ze skórki, pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do pojemnika do miksowania, dodać koncentrat pomidorowy oraz przeciśnięte przez praskę 2 ząbki czosnku. Wszystko dokładnie zmiksować – konsystencja zależy od wielkości i wodnistości pomidora, nie może spływać z ciasta - jeśli jest zbyt rzadka, dodać jeszcze trochę koncentratu pomidorowego, jeśli zbyt gęsta, dolać odrobinę wody, po czym przyprawić do smaku ziołami i przyprawami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota53

    lubie taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super, te? sos do pizzy robi? sama
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !