Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba z sosem pomidorowym i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba 1 kg
cebula 4 sztuki
pomidory 300 dag
Papryka ostra mielona Prymat do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
tłuszcz do smażenia do smaku
woda 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba z sosem pomidorowym i cebulą

Pomidory obieramy ze skórki a następnie miksujemy. Dodajemy wodę oraz przyprawy i wszystko miksujemy na jednolitą masę. Wątrobę myjemy , oczyszczamy a następnie smażymy. Cebulę obieramy i kroimy w paseczki, osobno smażymy. Pod koniec smażenia wątroby dodajemy nasz sos i chwilkę dusimy. Podajemy wątróbkę z sosem i cebulą. Smacznego !!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 03.04.2013 09:19
lubię wątróbkę
Wafelek2601 17.11.2012 08:54
Pyszna
RenataZ-et 10.10.2012 18:29
uwielbiam :)
IKrakowianka 08.05.2012 19:34
bardzo lubię takie dania
Wacław 07.08.2011 18:07
pyszne
kate.500 30.07.2011 16:26
pysznie wyglada...
kotlet 14.06.2011 22:51
ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak