Sposób przygotowania

Z masła,wody,mąki i łyżki cukru pudru wyrabiamy ciasto.Wylepiamy nim formę.Ciasto nakłuwamy widelcem.Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury około 225C około 12-14 minut.Przygotowujemy krem-twaróg półtłusty miksujemy ze śmietaną i cukrem pudrem oraz skórką z cytryny.Na ostudzonym cieście rozsmarowujemy krem.Posypujemy borówkami i posypujemy cukrem pudrem.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super, muszę wykorzystać ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się wspaniały deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !