Sposób przygotowania

Ciasto:Piekarnik nagrzewamy do tem.225*C.Mąkę ,masło,cukier puder i wodę wyrabiamy, wałkujemy wylepiamy formę do tarty.Mocno dociskamy brzegi.ciasto nakłuwamy widelcem i posypujemy grochem lub fasolą.Pieczemy 10-12 minut. Krem: W tym czasie przygotowujemy krem.Twaróg miksujemy na gładko ze śmietaną i cukrem pudrem oraz skórką cytrynową.Rozsmarowujemy w ostudzonym cieście.Posypujemy owocami.dekorujemy melisą i prószymy lekko cukrem pudrem.POLECAM

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    swietna
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny i smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z jagodami - pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    haffka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !