Sposób przygotowania

Ziemniaki wyszorować ze skorki, przekroić na pól i podgotować na półtwardo. Ułożyć na blasze, posypać ziołami solą, i przyprawą do grilla , a także skropić oliwą z oliwek. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni aż będą miękkie i rumiane. Ja podaję z dodatkiem sosu czosnkowego. W ten sam sposób przygotowuję na grilla.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    świetne do obiadku
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię takie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !