Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
pieczarki 40 dkg
cebula
czosnek 2 ząbki
szpinak mrożony
masło
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem

Pierś z kurczaka rozbić i posolić. Cebulę pokroic w drobną kostkę, zeszklić na maśle, dodać szpinak i dusić. Przyprawić solą i czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Farsz wyłożyć na filety, zawinąć, obwiązać nitką i usmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kecaj0075 14.04.2013 10:52
hoho ze szpinakiem to już wogóle pyszne:)
adam1f 19.08.2012 06:19
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak