Sposób przygotowania

Biały ser utrzeć na gładką masę ze śmietaną, wymieszać z kminkiem, zawinąć w czystą, lnianą ściereczkę, ułożyć na drewnianej desce do krojenia, przykryć drugą deską i obciążyć. Pozostawić na noc, aby spłynęła serwatka. Następnego dnia ostrożnie rozwinąć serek, posolić po wierzchu grubą solą. Podawać pokrojony w plastry.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Pyszne ze swojskim masełkiem i świeżym chlebusiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam ten twarożek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z bułką pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne śniadanko:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię kminek więc na pewno mi posmakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy smak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    fajny pomysł:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super twarozek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !