Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno ,dosypywac po trochu miałki cukier i dalej ubijac .Masą bezową napełnic szprycę ,wyciskac na wyłożona pergaminem blachę do pieczenia dowolne kształty lub za pomocą 2 łyżeczek formowac kulki i układac na blazse .Nalezy uważac by bezy nie zostały za mocno spieczone .Gotowe powinny miec jasnożółty kolor
.Piec w temp.110 -130 * C przez 70 -100 minut

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno nie robiłam, musze zrobic dla dzieci
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja wcale nie robię chociaż bardzo lubię,muszę zapamiętać żeby nie wyrzucać białek co mi się często zdarza.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    dość dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Wspaniałe smakołyki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam bezy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie robiłam
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tak białka można mrozić i potem użyć :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !