Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z łososia wędzonego na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata masłowa 1 główka
filet z łososia 200 g
pomidorki koktajlowe 6 sztuk
fasolka szparagowa 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z łososia wędzonego na ciepło

1. Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie.
2. Filet z łososia pokroić.
3. Pomidorki umyć i każdy z nich przekroić na 4 części.
4. Sałatę umyć i porwać.
5. Wszystkie składniki połączyć. Całość skropić oliwą tymiankową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 02.08.2011 09:06
muszę taką zdrobić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak