Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek. Kapustę poszatkować, ułożyć ją na talerzu (można ją zastąpić sałatą). Jajka pokroić w ćwiartki, ułożyć na kapuście. Pomidora pokroić w półplasterki i ułożyć między jajkami. Całość posypać pokrojoną w piórka cebulą, oprószyć solą i pieprzem. Majonez wymieszać z serkiem (ja dałam czosnkowy) i kefirem. Sosem polać sałatkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Łatwa i smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    moja ulubiona:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    świetna sałatka i pięknie podana
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Kolorowa i z pewnością smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !