Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko w osolonej wodzie- odcedzamy dokładnie i odstawiamy na bok.
Fasolkę gotujemy na półtwardo w osolonej wodzie- odcedzamy i kroimy drobno.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojoną cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek i fasolkę- dodajemy kostkę rosołową- podsmażąmy wszystko kilka minut- przyprawiamy curry.
Wsypujemy ryż do warzyw - mieszamy.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    zdrowo i smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysł świetny ,ryż fasolkowy wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    od czasu do czasu robię taki ryż :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !