Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso na gulasz 40 dag
cebula 2 sztuki
sól
pieprz
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat
Papryka ostra mielona Prymat
Zioła prowansalskie suszone Prymat
olej 2 łyżki
papryka marynowana 1/2 słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz

Mięso pokroić w niedużą kostkę, obsmażyć na rumiano na oleju. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i paprykę. Doprawić i podlać wodą. Dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 30.12.2012 13:54
smaczne
traktorek 14.02.2012 12:51
super
ziutula
ziutula 30.09.2011 12:56
gulasz zawsze się sprawdza w różnych wersjach..
Neetka90 24.09.2011 23:32
super :)
Neetka90 24.09.2011 23:32
super :)
Neetka90 24.09.2011 23:32
super :)
Neetka90 24.09.2011 23:32
super :)
wiola28a 16.09.2011 17:47
super danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak