Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy z papryką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 kg
papryka czerwona 1 szt
ser 12 szt
wykałaczki 24 szt
pieprz
sól
ogórek 12 szt
papryka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z papryką

Łopatkę kroimy na 12 porcji rozbijamy przyprawiamy solą i pieprzem paprykę kroimy w paski żółtą i czerwona ser kroimy w paski i mały ogóreczek korniszon zawijamy i wykałaczkami łączymy smażymy na patelni potem zalewamy woda i dusimy do miejskości

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 05.09.2011 13:49
super
Anna133 31.07.2011 19:49
też takie robię
SmakolykiJoanny 22.07.2011 08:46
Smaczne polecam i mięciutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak