Sposób przygotowania

Botwinę umyć ,osuszyć i usunąć łodygi.Liście posiekać,zalać wrzątkiem i gotować ok 2 minuty.Następnie odsączyć i usmażyć na maśle.Odparować i lekko wystudzić.Botwinę wymieszać z żółtkiem i parmezanem.Doprawić solą,pieprzem,i gałką muszkatołową.Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    coś nowego, koniecznie wypróbuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawe jak smakuje,warto spróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    oj zjadło by się
  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł !
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Fajna Botwina
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajna botwina

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !