Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makrela po flamandzku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela 2 szt
agrest 50 dag
cukier 3 łyżki
koper 2-3 gałązki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Makrela po flamandzku

Makrele oczyścić i zalać ciepłą, osoloną wodą. Dodać gałązki kopru i pomału zagotować. Agrest zagotować wraz z cukrem i przetrzeć przez sito. Osuszone makrele wyłożyć na półmisek i polać sosem agrestowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 22.02.2014 14:33
No no co za połączenie
caralajna 13.10.2013 08:03
bardzo oryginalny przepis
barbara11561 12.09.2012 11:42
ale pomysł,bardzo ciekawy..
alaaa 02.03.2012 18:48
ale połączenie,ciekawa jestem jak to może smkować
Wafelek2601 24.02.2012 19:18
ekstra
rutynka 15.02.2012 09:27
ciekawe
teresa18 28.09.2011 17:09
świetne połączenie smaków
Mariusz10 11.08.2011 20:39
smaczna rybka
Bart 02.08.2011 23:26
lubię ryby w każdej postaci
daria899 02.08.2011 14:03
pyszna
kanu83 29.07.2011 23:12
super
Ania67 27.07.2011 19:54
fajniutka
Magdalena1110 20.07.2011 06:58
fajne
Izabela28 19.07.2011 13:30
ciekawe połączenie makreli z agrestem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak