Sposób przygotowania

Makrele oczyścić i zalać ciepłą, osoloną wodą. Dodać gałązki kopru i pomału zagotować. Agrest zagotować wraz z cukrem i przetrzeć przez sito. Osuszone makrele wyłożyć na półmisek i polać sosem agrestowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawe połączenie makreli z agrestem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajniutka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    lubię ryby w każdej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne połączenie smaków
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale połączenie,ciekawa jestem jak to może smkować
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ale pomysł,bardzo ciekawy..
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo oryginalny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    No no co za połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !