Sposób przygotowania

Zagniatamy ciasto.Owijamy folią i odkładamy do lodówki na dwie godziny.Nastepnie cienko wałkujemy i wykrawamy kółka wielkości otworów foremek do babeczek.Foremki smarujemy margaryną i wykładamy kółkami ciasta.Pieczemy na lekko brązowy kolor. po upieczeniu wyjmujemy z foremek.W środku smarujemy babeczki rozpuszczoną czekoladą
Babeczki napełniamy tężejącą galaretką i w środek delikatnie wkładamy żelka. Odstawiamy do lodówki do całkowitego zastygnięcia galaretki.Posypujemy kolorową posypką cukrową

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !