Sposób przygotowania

Cukinie, papryke, cebule i ugotowane warzywa kroimy w kostke i podsmazamy na 2 lyzkach masla. Gdy warzywa bede podsmazone, zalewamy je rozmaconymi jajkami z pieprzem i sol.a Na malym ogniu gotujemy pod przykryciem. Na wierzch posypujemy wycisnietym czosnkiem i jeszcze troche dusimy. Smakuje na zarowno na cieplo jak zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    jeszcze 2 plasterki szynki dodajemy :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Szybko, smacznie i pożywnie:)
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !