Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 60 dag
cebula 2 sztuki
sól
pieprz
Przyprawa do żeberek z miodem Prymat
Papryka ostra mielona Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka

Żeberka obsmażyć na rumiano na oleju. Wyjąć na talerz. Pokrojone w kostkę cebule podsmażyć na tłuszczu ze smażenia żeberek. Dodać odłożone żeberka, przyprawy i podlać wodą. Dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 20.08.2012 05:52
dobre
Ela15 30.04.2012 20:26
mniam
misia53 27.08.2011 23:07
żeberka dla moich mężczyzn... pycha!
Magdalena80 25.07.2011 18:30
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak