Sposób przygotowania

wątróbkę pokroić na kawałki.Podgrzać olej z sokiem wyciśniętym z cytryny dodać posiekaną 1 cebulę i trochę soli.D wrzącej marynaty wrzucić wątróbki,gotować minutę.Wątróbkę schłodzić.pokroić boczek ,oprószyć majerankiem i kminkiem.2 cebule pokroić.Wątróbkę nadziewać na szpadki na przemian z boczkiem,śliwkami i cebulką.Grilując obracać szaszłyki ,można polewać je marynatą

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Całkiem ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Jeszcze takiej nie jadłam, muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    no ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    też robię,ale w trochę innej wersji
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne są takie szaszłyki
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super, muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    wątróbka w tej wersji mi się podoba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    nigdy nie jadłem takich
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !