Sposób przygotowania

kapustę kiszoną gotuję do miękkości, przyprawiam do smaku. Zesmażam mięso mielone też z przyprawami, podsmażone mięzo jest trochę twarde i zlepione w gródkach, ja mam na to sposób, wrzucam je do miksera z norzami i miksuję tylko nie zadługo, żeby nie powstała papka, to samo robię z kapustą. mieszam ze sobą mięso i kapustę i mam gotowy farsz!
Teraz robię naleśniki, następnie zawijam wszystko, obtaczam w jajku i bułce tartej i obsmażam. Polecam pycha.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolazy

    Super jedzonko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Krokiety, palce lizać.Wyglądają bardzo smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !