Sposób przygotowania

Brokuły dzielimy, usuwamy zgrubienia i gotujemy w wodzie aż będą miękkie, ale nierozgotowane, max pół godziny.
Po ostygnięciu maczamy każdą \"różyczkę\" w jajku i bułce tartej i smażymy po obu stronach na oleju.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super dodatek do obiadu!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    takich jeszcze nie jadłam, uwielbiam brokuły, więc te też mi posmakują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    babajaga1969

    pyszne - robię podobnie z kalafiorami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !