Sposób przygotowania

Brukselkę gotujemy z dodatkiem cukru. Potem odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia , paprykę wraz z cebulą pokroić w kostkę troszkę podsmażyć polać wodą aby się troszkę poddusiła i to łączymy z miękką brukselką . Do tego wszystkiego dajemy koncentrat i śmietanę wymieszaną z mąką chwilkę pogotować i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wspaniałe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    da się zjeść
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !