Sposób przygotowania

Śliwki nakłuć grubą igłą po czym ułożyć w miseczce i zalać winiakiem. Marynować ok 1 godziny.
Śliwki wyjmujemy z marynaty osączamy o osuszamy.
Gorzką kuwerturę drobno siekamy i topimy na parze. Studzimy do temp pokojowej.
Śliwiki zanurzamy kolejno w kuwerturze rozkładamy na papierze pergaminowym i zostawiamy do zastygnięcia kuwertury na śliwkach.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !