Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową oczyszczamy i obieramy. Marchewkę i pietruszkę drobno kroimy i wrzucamy do gotującej się wody z porcją rosołową. Po chwili do rosołu dorzucamy także fasolkę szparagową i przyprawy Prymat i Kucharek. Na ok. 15/20 minut przed końcem do zupy dorzucamy drobno pokrojone ziemniaki. Gdy będą miękkie dodajemy do nich zasmażkę z mąki i tłuszczu. Całość dobrze mieszamy. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczna zupa!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubimy taką zupkę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna jarzynowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zrobię taką zupkę jeszcze w tym tygodniu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczna
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam fasolkę szparagową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna zupa:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    CIEKAWA
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    moja babcia też taka robi?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !