Sposób przygotowania

MIGDAŁY SPARZYĆ,OBRAC ZE SKÓRKI,POKROIĆ W PIÓRKA I LEKKO ZRUMIENIC W PIEKARNIKU. BANANY OBRAĆ,POKROIĆ W CIENKIE KRĄŻKI,POLAĆ SOKIEM WYMIESZANYM Z RUMEM I POSYPAĆ ZRUMIENIONYMI MIGDAŁAMI.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    szybki sposob na pysznego bananka w nieco innej wersji
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    musi być pyszne, ale drogie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe :)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    rewelacja ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    takiej wersji jeszcze nie próbowałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesująca
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !