Sposób przygotowania

Przygotowania

1. ZALEWA NA BISZKOPTY Kawę zalewamy połową szklanki wrzątku. Dodajemy cukier. Mieszamy.

2. SKŁADANIE Na spodzie pucharków układamy po trzy biszkopty. Zalewamy dwoma łyżkami ostudzonej kawy. Przykrywamy i odstawiamy do lodówki.

3. PODANIE Przed podaniem rozkładamy wiśnie. Deser przybieramy bitą śmietaną, wisienką i tartą czekoladą. Dla dorosłych można wcześniej wlać na biszkopty łyżkę brandy. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ale piękny i napewno pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !