Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łopatka na cebulce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka wieprzowa 40 dag
cebula 2 sztuki
sól
pieprz
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka na cebulce

Mięso pokroić na kotleciki, doprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso na rumiano. Mięso wyjąć i na tłuszczu z mięsa usmażyć pokrojoną cebulę. Następnie ponownie włożyć mięso, podlać wodę i doprawić. Dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 06.03.2012 17:52
apetyczne
wiola28a 19.01.2012 17:20
smakowite
misia53 27.08.2011 23:05
takie właśnie proste są bardzo smaczne...
Beatris 17.08.2011 16:44
Prosto, ale jak smacznie. Pyszne mięsko.
1j1o1l1a1 18.07.2011 17:32
smażone mięsko...mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak