Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z wyciśniętym czosnkiem, pieprzem, przyprawą w płynie i posiekanym oregano. Cebulę pokroić w ósemki. Z mięsa formować niewielkie kulki. Na patyczki do szaszłyków nadziewać kolejno kulkę mięsa, cebulę, zwinięty plasterek boczku, cebulę, kulkę mięsa. Grillować na rumiano.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe:) nie używałam jeszcze mielonego do szaszłyków :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetne i tak smakowite, że nic tylko czekać na grilla
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    pyszne:)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Smakowałyby mi takie szaszłyki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !