Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
marchew 1 sztuka
pietruszka mała 1 sztuka
jabłka 1/2 sztuki
cebula 1/2 sztuki
olej 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszona odcisnąć z soku, pokroić na mniejsze kawałki. Marchewkę i pietruszkę zetrzeć na tarce o małych oczkach, natomiast jabłko na dużych oczkach. Cebulę pokrój w kostkę. Kapustę skrop olejem, dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak