Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrzanowy schab na grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 10 plasterków
chrzan 10 łyżeczek
Sól czosnkowa jodowana Prymat wg uznania
cebula 1 sztuka
rozmaryn 5 łyżeczek
olej sezamowy wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Chrzanowy schab na grilla

Plastry schabu rozbić tłuczkiem. Każdy oprószyć solą czosnkową. Na każdym kawałku położyć po 1 łyżeczce chrzanu i kawałku cebuli. Złożyć na pół, zabezpieczyć wykałaczką. Wierzch polać olejem sezamowym i posypać rozmarynem. Grillować na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 01.02.2013 15:18
Myślę, że to mięsko będzie przepyszne
Sroczka 10.10.2012 22:43
Bardzo smakowicie wygląda.
pacpaw 29.08.2012 20:40
schabu jakoś nie grilluje, ale ten chrzan w marynacie to jest świetny pomysł. Wypróbuje do karkóweczki
cooleczka 29.02.2012 19:28
brzmi pysznie
Weronika_eM 12.12.2011 12:45
pycha
Adam12 01.12.2011 14:45
polecam
Beata61 21.07.2011 12:01
pysznie się zapowiada :)
Misiek1 18.07.2011 20:58
Musi rewelacyjnie smakować!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak