Sposób przygotowania

Plastry schabu rozbić tłuczkiem. Każdy oprószyć solą czosnkową. Na każdym kawałku położyć po 1 łyżeczce chrzanu i kawałku cebuli. Złożyć na pół, zabezpieczyć wykałaczką. Wierzch polać olejem sezamowym i posypać rozmarynem. Grillować na rumiano.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Musi rewelacyjnie smakować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata61

    pysznie się zapowiada :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    schabu jakoś nie grilluje, ale ten chrzan w marynacie to jest świetny pomysł. Wypróbuje do karkóweczki
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Myślę, że to mięsko będzie przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !