Sposób przygotowania

Kalafior płukamy i dzielimy na mniejsze różyczki.Gotujemy w osolonej i lekko osłodzonej wodzie.Gdy zmieknie wyjmujemy.Na patelni podsmazamy bułke tarta az lekko zbrazowieje.kalafior wykladamy na talerz i polewamy przygotowana bulka z olejem.Pdajemy na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wczoraj wlasnie taki jadłam do obiadu.pysznosci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    mój ulubiony:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    uwielbiam go

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !