Sposób przygotowania

Pieczarki podsmażyć na oleju wraz z mięsem mielonym i przyprawami. Położyć na przekrojone bułki, zakryć serem i włożyć do nagrzanego piekarnika na 8 minut. Podawać z ketchupem lub sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    swietny przepis
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    pyszne na śniadanko i nie tylko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    często robię podobne - są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !