Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos pieczarkowo-śmietankowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarek 30 dag
olej
kostka mięsna
sól
śmietana 12%
koperek siekany świeży

Przepis i sposób przygotowania na: Sos pieczarkowo-śmietankowy

Pieczarki podsmażyć na oleju, pod przykryciem. Dodać troszkę wody i kostkę mięsną. Doprawić solą i pieprzem. Zaciągnąć śmietaną i dodać koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pawelek180844 06.06.2012 21:21
super danie
romanrafal
romanrafal 01.02.2012 15:07
bardzo dobre
Paweł13 29.08.2011 13:26
smakowite danie
Mirka-Ludomila 21.07.2011 10:59
dobry sosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak