Sposób przygotowania

mieso mielone dopraw tak jak lubisz ulep z niego małe kotleciki.Włóz do lodówki
Cebule pokrój w kosteczkę czosnek przeciśnij prze praskę .do garnka wlej olej smaz na wolnym ogniu cebulę czosnek cały czas mieszaj aż się zeszklą.Dodaj wody oregano sól pieprz do smaku i przecier pomidorowy.gotuj na wolnym ogniu.wrzucaj pulpeciki jeden po drugim.gotuj jeszcze 15-20 minut az pulpety będą miękkie.Na końcu jak jest potrzeba dopraw jeszcze solą i pieprzem.Zrób z maki zaklepkę i wlej do sosu żeby był gesty.gotuj małą chwilkę na końcu dodaj śmietany
smacznego!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !