Sposób przygotowania

Skrzydełka oraz porcję rosołową gotujemy w ok 3 litrach wody przez 40 minut. Następnie dodajemy marchewki, seler - korzeń i pietruszkę, gotujemy na małym ogniu przez ok. 30 min. Na sam koniec dodajemy zielone części warzyw oraz ziele angielskie z pieprzem i gotujemy przez ok. 30 min. Po upływie tego czasu doprawiamy rosół do smaku solą i pierzem. Rosół podajemy z ugotowanym makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wysmienity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny rosołek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    nie ma to jak rosołek! mniam! Aż sobie smaka narobiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    bardzo lubię rosół
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    to moja ulubiona zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    poprostu rosól, pyszny zawsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniały
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam rosołek :) jest najlepszy :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    zawsze robie w niedzielę
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Nigdy rosołu nie odmówię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !