Sposób przygotowania

Z papryki odkrawamy wierzch z ogonkiem- oczyszczamy z gniazd nasiennych.
Ryż gotujemy- odcedzamy i mieszamy z mięsem mielonym- przyprawiamy.
Faszerujemy papryki.
Do garnka wlewamy około litr wody- rozpuszczamy kostki rosołowe.
Układamy ciasno na dnie papryki i gotujemy.
Na koniec wyciągamy papryki, a do bulionu wlewamy przecier pomidorowy- gotujemy kilka minut i zagęszczamy sosem Napoli w proszku ( wystarczy połowa opakowania)- przyprawiamy do smaku.
Papryki wkładamy do sosu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Bardzo smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Papryki super mniam mniam... .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniaaaam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię faszerowaną paprykę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam mniam!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    normalnie czuje jej smak jak widzę takie zdjęcia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !